پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

کیم جونگ اون: آمریکا به دنبال طولانی‌ کردن جنگ اوکراین است

کیم جونگ اون: آمریکا به دنبال طولانی‌ کردن جنگ اوکراین است رهبر کره شمالی با اشاره به ناکامی غرب در تحمیل شکست راهبردی به روسیه، تاکید کرد که آمریکا و متحدانش در حال طولانی کردن جنگ اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی می‌گوید که آمریکا و غرب ناکام در دستیابی به رویای غیرقابل تحقق‌شان یعنی تحمیل شکست راهبردی به روسیه، عامدانه در آتش جنگ اوکراین می‌دمند.

 

رهبر کره شمالی در جلسه‌ای در محل وزارت دفاع این کشور در هفتادوهفتمین سالروز تاسیس ارتش جمهوری خلق کره، تاکید کرد که «جاه‌طلبی وحشیانه برای تثبیت تک‌قطبی، آمریکا را کور کرده و همچنان تنها عنصر پشت صحنه ماشین جنگی است که در به آتش جنگ‌ها می‌دمد.»

 

وی نسبت به رفتار بی‌ملاحظه آمریکا و غرب در تشدید عامدانه جنگی طولانی (در اوکراین) با هدف دستیابی به رویای تحقق‌ناپذیر تحمیل شکست راهبردی به روسیه، ابراز نگرانی کرد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی که اظهارات کیم را منتشر کرده است، به نقل از وی ادامه داد: پیونگ‌یانگ همواره با هر گونه اقدام در راستای ممانعت از عدالت بین‌المللی و اخلال در صلح و ثبات جهانی مخالفت کرده است.

 

به گفته وی، کره شمالی در راستای روح معاهده مشارکت راهبردی جامع بین این کشور و مسکو، همواره از هدف اخلاقی ارتش روسیه و مردم این کشور در دفاع از حاکمیت‌، امنیت و تمامیت ارضی‌شان حمایت خواهد کرد.

 

وی همچنین اضافه کرد که جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ همچنان یکی از دو محور شرایط پرتنش بین‌المللی» باقی خواهد ماند.

 

رهبر کره شمالی بر این باور است که بحران‌هایی که آمریکا در نقاط مختلف جهان به آن دامن زده است، «بیش از پیش خطر در گرفتن جنگی جهانی را افزایش خواهد داد؛ جنگی با پیامدهای جدی که نه تنها صلح و امنیت بین‌الملل بلکه سایر حوزه‌های فعالیت بشر را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.»/ مهر

کلمات کلیدی: اون جنگ آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار